LOADING...

Handelspand te koop in Heusden-Zolder (RAJ94224) Gepubliceerd

€ 950.000
Adres verkrijgen Lambert Hoelenstraat 41
3550 Heusden-Zolder
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ94224
Referentie verkoper: 18/140

Slaapkamer(s)
14
Aantal parkeerplaatsen
50
Badkamer(s)
14
Tuin

Beschrijving

Hostellerie 'De Kluis', een gekend historisch en waardevol begrip in Limburg! Gelegen op een toplocatie vlakbij Circuit Zolder.

Het gebouw werd eind jaren 40 opgericht als horecagebouw en werd de laatste decennia uitgebaat als hotel-brasserie én feestzaal. De totale perceeloppervlakte bedraagt 1ha10are72ca en is volledig omheind. Gezien de unieke locatie op de rand van een bosrijk natuurgebied en in de directe nabijheid van Circuit Zolder en het fietsroutenetwerk, is verdere uitbating als hotel/horecapand voor de hand liggend.

Er is een ruime parking voor ca. 50 wagens beschikbaar. Deze eigendom is vlakbij (ca. 1,5km) de op- en afritten van Zolder-Terlaemen (E314) gelegen en op enkele minuten van het Klaverblad te Lummen (E313-14).

Het gebouw werd in verschillende fasen opgericht en uitgebreid. De laatste grote renovatiewerken (hotelkamers en brasserie) dateren van het jaar 2000. Een nieuwe, grondige renovatie dient zich aan.

Deze eigendom is weliswaar in natuurgebied gelegen, doch - gezien de historische bestemming als horeca-pand - wordt het geacht als dusdanig vergund te zijn en kan het opgenomen worden in het vergunningenregister.

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping (ca.680m2): inkomhal hotel met receptie en bureau - trappenhal - grote feestzaal (280m2) met bijhorende sanitaire ruimten en dubbele deur naar het achterliggend terras (85m2) - brasserie met veranda (120m2) en toiletten - keuken (80m2) - groot buitenterras aan wandelweg naar "De Kluis van Bolderberg" -

1e verdieping (ca. 650m2): bereikbaar via 3 afzonderlijke trappen - overloop en gangen - 9 hotelkamers met individuele badkamer en toilet - 3 vergaderzalen met bijhorende toiletten - 1 loft/duplexappartement (160m2) bestaande uit een grote leefruimte met open keuken, badkamer, slaapkamer en een slaapkamer met open badkamer op de verdieping -

2e verdieping (ca.130m2): trappenhal met overloop - 3 ruime hotelkamers met individuele badkamer en toilet - linnenkamer -

Kelderverdieping (ca. 200m2): drank- en voorraadkelders - cv-ruimte - toiletten voor personeel -

Afzonderlijke bijgebouwen: naastgelegen woning/ontspanningsruimte (ca.90m2) - garage en bergruimte (ca.80m2) - tuinberging (ca.25m2) - kiosk met voorliggende terrassen.


TROEVEN:
+ unieke kans voor hotel/horeca uitbating vlakbij het circuit van Zolder!
+ "Hostellerie De Kluis".... een gekend, waardevol begrip in Limburg
+ gebouw met polyvalente mogelijkheden (hotelkamers, brasserie, feest- en vergaderzalen ...)
+ ruime parking vooraan het gebouw (50 auto's)
+ zeer goede en vlotte bereikbaarheid (E313-14)
+ gelegen op een toplocatie nabij gekende fiets- en wandelroutes
+ zeer mooie, bosrijke omgeving
+ de elektrische installatie werd inmiddels vernieuwd/aangepast


Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 950.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Te renoveren
Bouwjaar
1946
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 25/08/2020 07:14
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Heusden-Zolder?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!