LOADING...

Handelspand te koop in Hasselt (RAJ99003) Gepubliceerd

€ 721.000
Adres verkrijgen Thonissenlaan 114
3500 Hasselt
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ99003
Referentie verkoper: Willem - Thonissenlaan 114

Beschrijving

Omgeving

Het pand is gelegen in het hartje van Hasselt. Het is bereikbaar via de kleine ring en er is voldoende parkeergelegenheid voorzien tegenover het handelspand. Het handelspand is gelegen langs de haven en van zodra u de weg heeft overgestoken komt u rechtstreeks terecht in het centrum van Hasselt.

Indeling

U betreedt het handelspand/kantoorruimte doormiddel van badge. U komt terecht in de ruime inkomhal die deels ingedeeld is in een wachtzaal en deels als receptie. Als u de inkomhal voorbij bent, ziet u aan uw linkerkant de eerste bureauruimte. Deze heeft een rechtstreekse verbinding tot de inkomhal. De volgende deur aan uw linkerzijde geeft u toegang tot de tweede bureauruimte. Vervolgens beschikt het pand nog over derde bureauruimte. Nadien vindt u aan uw linkerkant de ingang van de hal terug dewelke u toegang verleent tot de 2 keukens, de bergruimte en de 2 toiletten inclusief een toilet voor mindervaliden. Als u richting de achterdeur loopt komt u nog voorbij 2 bergruimtes en de ruime vergaderzaal. U beschikt dus over twee ingangen die u rechtstreeks toegang verlenen tot het gebouw. De wandplaten van de ruimtes bestaan uit gyproc. U heeft de mogelijkheid om de ruimtes te behouden zoals ze zijn of de gyproc muren af te breken en de ruimtes anders op te delen.

Pluspunten:
+ In het centrum van Hasselt (Kleine ring)
+ Een oppervlakte van 280 vierkante meter
+ Ruime vergaderzaal
+ 2 keukens

Indien u graag meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer Tel 089/20 30 40 of een mail te sturen naar Contacteer
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 721.000

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 23/11/2019 01:27
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Hasselt?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!