LOADING...

Handelspand te koop in Landen (RAP25557) Gepubliceerd

€ 395.000
Adres verkrijgen Neerwindenstraat 13
3400 Landen
Kaart
Referentie Immovlan: RAP25557
Referentie verkoper: 20007/03TK

Slaapkamer(s)
4

Beschrijving

Handelspand met woonst waarvan het gelijkvloers momenteel wordt uitgebaat als dorpscafé "De Oude Smis" met vast cliënteel en verenigingen.
Deze horecazaak kan zonder problemen worden omgetoverd tot een andere handelsuitbating of een ruimte bruikbaar voor een vrij beroep of zelfs een private woonst.
De huidige woonst op de eerste verdieping beschikt over 4 slaapkamers en verkeert in een uitstekende en gerenoveerde staat.
Het pand is uitgerust met centrale verwarming op aardgas, 44 zonnepanelen, airco en een pelletkachel in het handelsgedeelte.
De uitbating van het café met tuinterras en voorraadkelders dient apart te worden overgenomen aan een overeen te komen prijs (indien van toepassing).
Er zijn op dit moment geen vaste overeenkomsten met toeleveranciers wat de nodige perspectieven garandeert voor de volgende uitbater(s).
Voor meer info of een bezoek ter plaatse contacteer Wim Tel 0475 335566 of mail Contacteer.
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 395.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 06/08/2020 06:00
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Landen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!