LOADING...

Handelspand te koop in Overijse (RAH72261) Gepubliceerd

€ 269.000
Adres verkrijgen Stationsstraat 40
3090 Overijse
Kaart
Referentie Immovlan: RAH72261
Referentie verkoper: 3355359

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
198 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

SOLD! Een pand met enorme mogelijkheden! Pal gelegen in de winkelstraat van Overijse, met een commerciële ruimte / bureelruimte van 81 m². Momenteel is die ruimte opgesplitst in drie delen: winkel, industriële keuken en bureau. De kelder zelf biedt nog eens 65 m² aan stockageruimte. Daarbovenop vindt u een 3-slaapkamer triplex appartement met een ruime inkomhal. Op de eerste verdieping geniet u van een eetkamer met kitchenette. Met daarnaast een aparte woonkamer, ideaal voor een rustige tv-avond. De badkamer met bad, douche en toilet bevindt zich ook op de eerste verdieping. Een etage hoger vindt u de drie slaapkamers. Het handelspand (ook geschikt als woning + kantoorruimte, of voor vrij beroep) wordt momenteel benut door een traiteurszaak. Een overname van deze handelszaak behoort ook tot de mogelijkheden. U koopt dan niet alleen de industriële keuken, koelcel, toonbank,..., over maar erft in een klap ook het klantenbestand en de bestaande knowhow. Neem nu contact op voor een bezoek via Tel 02/731.07.07 of neem een kijkje op http://www.home-consult.be/nl/aanbod/detail.php?pageid=15& ;sort=&type=&id=3797 Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 269.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
1950
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 22/10/2018 06:05
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Overijse?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!