LOADING...

Handelspand te koop in Everberg (RAI52977) Gepubliceerd

€ 2.750.000
Adres verkrijgen Steenhofstraat 28
3078 Everberg
Kaart
Referentie Immovlan: RAI52977
Referentie verkoper: 3518684

Bewoonbare oppervlakte
992 m²

Beschrijving

Bent u al even op zoek naar een uniek pand dat bij jouw zaak past? Wel, stop dan maar met zoeken! Home Consult stelt voor:Een unieke oude melkerij (+- 1880 bouwjaar) in Nederlandse, of meer bepaald, Friese bouwstijl.Gelukkig werd tijdens de renovatie de charme van het gebouw steeds centraal geplaatst. U zal kunnen genieten van maar liefst 992m² bruikbare vloeroppervlakte, gespreid over het gelijkvloers, 1e en 2e verdiep. Bovendien vind je in een apart gedeelte van het gebouw een restaurant terug met een industriële keuken, een bar, plaats voor 42 Couverts binnen, 28 Couverts in de “orangerie” en nog eens 30 op het terras en in de tuin. Ook parkeergelegenheid werd aan gedacht. Zo is er plaats voorzien voor een 25-tal wagens.Ook vastgoedontwikkeling-gewijs zijn er opportuniteiten . Zo liet de dienst “omgeving Kortenberg” weten dat het mogelijk is de 1e en 2e verdieping op te splitsen in appartementen (dit natuurlijk na projectvoorstel aan de dienst omgeving Kortenberg).Wat zijn de troeven van dit uitzonderlijk pand?-Charmevol pand waarmee je veel richtingen uit kan;-Super centrale ligging (vlakbij openbaar vervoer: bus en trein) ;-Gelegen in een prachtige groene omgeving ;-Een bruikbare oppervlakte van maar liefst ….. m²;-Mogelijkheid voor het 1e en 2e verdiep op te splitsen in appartementen!Wat is er mogelijk?Momenteel is het pand vergund als grootwarenhuis. U kan dus perfect een supermarkt / buurtwinkel openen. Nog enkele ideetjes:-Inrichten als kantoor voor jouw bedrijf;-Het runnen van een Bed & Breakfast of hotel;-Een prachtige wellness;-Het maken van een (internationale) school;-Restaurant;-….Begint het al te kriebelen? Vraag dan gerust een bezoek aan via Tel 02 731 07 07 of Contacteer: gelieve steeds elk individueel project te bekijken met de dienst “omgeving” te Kortenberg. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 2.750.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 02/10/2018 03:03
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Everberg?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!