LOADING...

Handelspand te koop in Leuven (RAL07726) Gepubliceerd

€ 345.000
Adres verkrijgen Naamsevest 6
3000 Leuven
Kaart
Referentie Immovlan: RAL07726
Referentie verkoper: 1728

Bewoonbare oppervlakte
175 m²
Terras
15 m²

Beschrijving

Wij zijn vereerd dit welgelegen en aantrekkelijke handelsgelijkvloers met veel visibiliteit te koop aan te bieden. Deze handelsruimte heeft op het gelijkvloers een aangename oppervlakte van 125 m² inclusief het stadsterras en onderaards een oppervlakte van 55 m². Dit gezellig en kleinschalig restaurant met mogelijkheid tot 48 couverts werd nog recent in 2018 vernieuwd en is eveneens hoogwaardig afgewerkt met de beste materialen en met achteraan in de aanbouw harmonicadeuren waar de toekomstige klanten heerlijk kunnen genieten van het uitzicht op het knusse stadsterras. Bovendien is de open keuken volledig professioneel uitgerust. De kelderverdieping omvat een praktische was-koel-en opslagruimte. Dit restaurant is uiterst commercieel gelegen met voldoende parkeermogelijkheden aan de overzijde en tevens op wandelafstand van het historisch centrum van Leuven.
Kortom, deze handelsruimte met veel potentieel is uitermate geschikt voor ambitieuze ondernemers. Een ware opportuniteit. Voor snelle beslissers.

Financiële details

Prijs
€ 345.000

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 30/01/2020 01:16
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Leuven?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!