LOADING...

Handelspand te koop in Wolvertem (RAI46760) Gepubliceerd

Van € 189.000
Adres verkrijgen Stationsstraat 27-29
1861 Wolvertem
Kaart
Referentie Immovlan: RAI46760
Referentie verkoper: 3560782

Bewoonbare oppervlakte
72 m²

Beschrijving

In residentie HET KASTEEL komen er 18 leuke appartementen. Twee ervan (units 0.1 en 0.2) kunnen eventueel ook als commercieel handelsgelijkvloers in casco uitvoering gekocht worden. 

Benieuwd naar dit project ? Bekijk dan zeker de volgende drone video dat u helemaal zal overtuigen :https://vimeo.com/391668146

Herontdek Residentie HET KASTEEL in een videoboodschap met Lynn: bit.ly/het-kasteel-wolvertem

De architectuur is hedendaags en duurzaam. Er is ook ruimte voorzien voor een fraaie tuin met fietsenstalling en een ondergrondse parkeergarage met 28 plaatsen en 18 privébergingen. Residentie HET KASTEEL is ideaal voor jong en oud. Ook voor investeerders is deze nieuwe residentie aantrekkelijk naar rendement, mede door de energiezuinigheid met daaraan gekoppeld lagere energiefacturen. BEN (Bijna-Energie-Neutraal) gebouwen zijn aantrekkelijk op de verhuurmarkt, bieden naar herverkoop een betere meerwaarde en geven u bovendien een vrijstelling van onroerende voorheffing van 50% gedurende 5 jaar.

Het project bestaat uit één bouwvolume, hedendaags en tijdloos qua architectuur. Alle appartementen hebben tuin of terras, volledig op het zuiden gericht. Er is een mooie mix van kleinere en grotere appartementen, elk met een eigen karakter, veel lichtinval en een privatieve buitenruimte. De gevels hebben een tijdloze, sobere en minimalistische uitstraling met weloverwogen raamopeningen voor optimale licht-en ruimtebeleving. De gevels met baksteen in combinatie met enkele houtaccenten geven het gebouw alvast een warme uitstraling.

Mooie standaardafwerking, kwaliteitsvol lastenboek. Start der werken 2019, oplevering voorzien 2021/Q2.

Voor meer informatie, contacteer Tel 02/2676075 of Contacteer / Contacteer Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 189.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 07/11/2020 07:46
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Wolvertem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!