LOADING...

Handelspand te koop in Essene (RAG37124) Gepubliceerd

€ 475.000
Adres verkrijgen Lombeekstraat 21
1790 Essene
Kaart
Referentie Immovlan: RAG37124
Referentie verkoper: O16057

Beschrijving

Deze goed draaiende zaak heeft op het gelijkvloers een bebouwde oppervlakte van ± 400m². Café en restaurant zijn gescheiden waardoor beiden perfect combineerbaar zijn. Op de eerste verdieping is er een appartement van ± 140m² met twee ruime slaapkamers.
Het centrum van Essene ligt op 700m, het op- en afrittencomplex van de E40 op amper 1,8km en de industriezone van Ternat op amper 3km. De zaak is dus vlot bereikbaar vanuit alle buur- en omliggende gemeenten.
Indeling gelijkvloers: Café gedeelte met afzonderlijke toiletten, resto gedeelte met aparte ingang en afgescheiden speelhoek voor kinderen, vestiaire en toiletten. Professioneel ingerichte keuken, verschillende bergingen en stockageruimtes, voorraadkelder, afzonderlijke afwaskeuken, badkamer voor personeel, koele berging, ... Buiten een ruim terras, een overdekt rokersterras, twee garages en nog een extra koele berging.
Op de verdieping een ruim appartement met grote living, twee ruime slaapkamers waarvan één met dressing en een badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet.
Neem zeker contact op voor gedetailleerde info of een bezoek. Prijs overname en inrichting niet inbegrepen.
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 475.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 25/04/2020 04:10
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Essene?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!