LOADING...

Handelspand te koop in Ternat (RAK07283) Gepubliceerd

€ 500.000
Adres verkrijgen Marktplein 2 00.01
1740 Ternat
Kaart
Referentie Immovlan: RAK07283
Referentie verkoper: 0893743

Beschrijving

Pal in het hart van het levendige Ternat, vlak bij invalswegen en op wandelafstand van het openbaar vervoer, komt er binnenkort een kleinschalig nieuwbouwproject: Zaal Astrid. Je eigen zaak staat hier letterlijk centraal! Stap de deur uit en je vindt een supermarkt, apotheek, bankkantoor en heel wat leuke restaurantjes. Om de hoek liggen de verschillende scholen. De gemeentelijke sporthal en het zwembad bereik je in minder dan 5 minuten met de fiets.

Afzonderlijk kunnen er ook staanplaatsen en/of garageboxen gekocht worden. Zo ben je gegarandeerd van een plekje grenzend aan je eigen zaak. Extra plaats nodig?Je klanten en personeel hebben steeds parkeerplaats op de markt.Dit project zorgt voor een architecturale verrijking voor het marktplein en bij uitbreiding voor het centrum van Ternat. Dit project biedt u de gepaste werkplek pal in het centrum. Tevens hoort bij dit commercieel gelijkvloers ook een privatieve tuin. Deze kan dienst doen als terras, maar ook om te genieten van de buitenlucht tijdens de pauze. Of wat dacht u van buiten vergaderen? Het kan er allemaal.

Dit concept biedt een afwerking naar eigen smaak van een uitzonderlijk niveau. Kortom, aangenaam en energiezuinig werken!Meer info over het project Zaal Astrid:   • Centraal ligging
  • Moderne architectuur met veel natuurlijke lichtinval 
  • Ligging op de markt van Ternat
  • 10 staanplaatsen 
  • 6 garageboxen
  • Vlakbij openbaar vervoer en invalswegen 
  • Duurzame materialen en kwaliteitsvolle afwerking


Had u graag meer informatie over Residentie Zaal Astrid ? Wij staan u graag te woord !Neem zeker ook een kijkje op de projectwebsite: http://www.residentie-zaalastrid.info  

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 500.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 05/08/2020 10:14
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Ternat?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!