LOADING...

Handelspand te koop in Asse (RAI13712) Gepubliceerd

€ 247.319
Adres verkrijgen Nieuwstraat 14-2
1730 Asse
Kaart
Referentie Immovlan: RAI13712
Referentie verkoper: 3489760

Bewoonbare oppervlakte
138 m²

Beschrijving

U bent op zoek voor uw firma/bedrijf naar een ruim handelspand op de beste toplocatie in Asse? Wij bieden u op wandelafstand van de Kerk (50m), de markt (250m) met de gezellige cafés en restaurants en de winkelstraten (Nieuwstraat – Steenweg) deze prachtige handelsgelijkvloers aan: Winkel A1 (137,90m2) /zijde NIEUWSTRAAT.Het gloednieuwe project Ter’Asse zal u ongetwijfeld kunnen bekoren. Het project bestaat uit twee nieuwe gebouwen die beiden architecturaal zeer modern uitgewerkt worden. De architectuur is zeer kenmerkend kubisme dewelke een prachtige uitstraling garandeert waardoor uw handelszaak nog beter in de spotlights zal staan. Het ene gebouw bevindt zich aan de Nieuwstraat, de Assese winkelstraat, en het andere gebouw geeft uit op het rustig gelegen Gildehofplein. Via een doorsteek hebt u eveneens toegang tot de Nieuwstraat. De handelspanden worden casco opgeleverd, u kunt zelf volledig de winkel uitrusten en inrichten cfr. uw wensen en eisen. MEER INFO EN PLANNEN BESCHIKBAAR OP KANTOOR!

Financiële details

Prijs
€ 247.319
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/08/2020 05:20
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Asse?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!