LOADING...

Handelspand te koop in Dilbeek (RAJ78338) Gepubliceerd

€ 300.000
Adres verkrijgen Hermelijnlaan 76 001
1700 Dilbeek
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ78338
Referentie verkoper: 0868294

Bewoonbare oppervlakte
124 m²

Beschrijving

Op zoek naar een uitzonderlijke ligging voor uw eigen zaak? Vlakbij alle invalswegen en openbaar vervoer? Ben je op zoek naar een handelsruimte met een uniek karakter? Een locatie waarvan half Vlaanderen ze ook onmiddelijk herkend? Dan kan je nu stoppen met zoeken. Jouw nieuwe zaak vlakbij hartje Dilbeek en in het enige echte Hof ter Smissen. 

Het handelspand wordt casco verkocht, dit wil zeggen dat je het nog volledig naar eigen smaak en wensen kan afwerken (of laten afwerken). Op deze manier kan de ruimte volledig naar de noden van jouw zaak worden ingedeeld. Door de aanwezige geothermie en nieuwe isolatienormen zal ook je energiefactuur hier tot een minimum worden herleidt. 
Door het grote aantal ramen krijg je ook  enorm veel natuurlijk licht binnen wat een open en ruim gevoel geeft. 

Hof ter Smissen is een nieuwbouwproject met 29 comfortabele woningen verdeeld over 4 nieuw opgetrokken gebouwen. Er zijn in dit project 4 woningtypes. Elke woning is voorzien van een ruime en aangename eet- en leefruimte met open keuken. De woningen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen én privacy. De architectuur die respect heeft voor de historische achtergrond van het gebouw en de groene omgeving zorgen voor een uniek project waar je op elk moment tot rust Thuis kan komen. 

Daarnaast zal Hof ter Smissen ook het BEN label dragen; een Bijna Energie Neutrale woning. Dit wil zeggen: niet enkel kwaliteitsvol, maar ook duurzaam wonen. Goed voor het milieu en de portemonnee. 

Aarzel bij vrage of interesse zeker niet ons te contacteren, wij staan voor je klaar. 
Neem zeker ook eens een kijkje op de projectwebsite. 
www.hoftersmissen.info   Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 300.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/09/2020 06:08
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Dilbeek?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!