LOADING...

Handelspand te koop in Anderlecht (VAL97680) Gepubliceerd

€ 425.000
Referentie Immovlan: VAL97680
Referentie verkoper: 4187213

Bewoonbare oppervlakte
374 m²

Beschrijving

MAKE A BID VAN 425 000 euro (De eigenaars behouden zich het soevereine recht voor om de hoogte en de kwaliteit van de biedingen op prijs te stellen. De makelaar heeft niet de bevoegdheid om te verkopen. De eigenaars stellen het minimumbedrag van de aanbiedingen vast dat in aanmerking moet worden genomen).TRIANGLE-ANDERLECHT: In de buurt van het Gare du Midi (Internationaal Station), in het hart van een economische zone met een hoge activiteit, bieden wij een uitstekende groothandel in textiel met een totale oppervlakte van 529M2 en een raambreedte van 10M.Met zijn 237M2 commerciële oppervlakte op het gelijkvloers, + 201M2 op de 1ste verdieping toegankelijk via een mooie centrale metalen trap, + 92M2 aan kelders en opslag, zal deze commerciële oppervlakte de ideale troef zijn voor de kleinhandelaar/groothandelaar. Een uitzonderlijke plafondhoogte van 7M en prachtige elektrische ramen zorgen ervoor dat deze winkel kan profiteren van een uitzonderlijke lichtopbrengst. De commerciële ruimte is op 2 niveaus gerangschikt, wat een mooie mix van functies en ruimteverdeling mogelijk maakt. Onderhoudskosten van het gebouw zijn te verwachten, maar niet voor de lift, wat een echt pluspunt is op het niveau van het condominium! Wacht niet te lang en maak een afspraak met ons op +32486659980.Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 425.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Uitstekend
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 24/10/2020 09:09
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Anderlecht?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!