LOADING...

Handelspand te huur in Kruishoutem (RAP76496) Gepubliceerd

€ 1.500
Adres verkrijgen Dertienveldekensweg 2 A
9770 Kruishoutem
Kaart
Referentie Immovlan: RAP76496
Referentie verkoper: 2322564

Bewoonbare oppervlakte
285 m²
Aantal parkeerplaatsen
12
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Deze commerciële ruimte is gelegen in een zijstraat van de Olsensesteenweg, vlakbij het op- & afrittencomplex van de E17, centraal tussen Gent en Kortrijk, vlakbij de industriezone Zaubeek en op amper 4 min rijden van de Markt van Kruishoutem.Dankzij zijn goede ligging zijn de omliggende centra (Zulte, Waregem, Deinze, Oudenaarde, ...) allen vlot bereikbaar alsook het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid is voorzien vooraan het gebouw voor klanten of gasten en eventueel achteraan het gebouw voor medewerkers.Dankzij de ruime bruikbare vloeroppervlakte (285 m²) zijn er hier tal van commerciële mogelijkheden (bureau, kantoor, groepspraktijk, crèche, ... ). Naast de vele bureau-, kantoor-, vergaderruimten zijn twee keukeninrichtingen aanwezig, badkamer en 3 toiletten.Kortom, een echte aanrader in zijn soort! KENMERKEN:- Bruikbare vloeroppervlakte: 285 m²;- Diverse multifunctionele ruimtes;- Commerciele ligging.Beschikbaarheid: onmiddellijk / overeen te komenVoor meer informatie of een bezoek contacteer Armin van HCK invest Tel 0474 60 84 02 of stuur een mail naar Contacteer  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 1.500
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 23/10/2020 11:15
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Kruishoutem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!