LOADING...

Handelspand te huur in Oudenaarde (RAO82926) Gepubliceerd

€ 1.500
Adres verkrijgen Louise Mariekaai 9
9700 Oudenaarde
Kaart
Referentie Immovlan: RAO82926
Referentie verkoper: 2218316

Bewoonbare oppervlakte
300 m²

Beschrijving

Te huur commercieel gelegen kantoorruimte (300m²) te OudenaardeBent U op zoek naar een kantoorgebouw die uw bedrijf kan opwaarderen door de BEREIKBAARHEID, opportune ZICHTBAARHEID en tergelijkertijd een AANGENAME WERKOMGEVING biedt aan uw medewerkers? Dit is wat U zoekt! Dit pand is uiterst commercieel gelegen te Oudenaarde en biedt u bovendien voldoende PARKEERGELEGENHEID in de nabije omgeving. De 3 volwaardige verdiepingen bieden een totale oppervlakte van maar liefst 300m². Mits enkele kleine opfrissingswerken, wordt dit misschien uw nieuwe, bloeiende zaak!Het GELIJKVLOERS bestaat uit een inkom met ontvangst/onthaalruimte, 2 bergingen, hall met afzonderlijk toilet, vergaderzaal (50m²), bureau met zicht op de tuin en keuken.Via de traphall gaan we naar de EERSTE VERDIEPING, hier zijn er 2 afzonderlijke bureau's, een vergaderzaal/landschapsbureau (41m²) en een afzonderlijk toilet. op de TWEEDE VERDIEPING treffen nog een vergaderzaal/landschapsbureau (51m²). De zolder is toegankelijk via een valtrap. Verder heeft dit pand een aangename tuin met buitenberging.Adres: Louise Mariekaai 9, 9700 OudenaardeOnmiddellijk beschikbaarHuurprijs: €1500/mndEPC in opmaak Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 1.500
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 14/04/2021 06:07
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Oudenaarde?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!