LOADING...

Handelspand te huur in Zele (RAI00134) Gepubliceerd

€ 1.240
Adres verkrijgen Markt 19 CR.0.4
9240 Zele
Kaart
Referentie Immovlan: RAI00134
Referentie verkoper: 3451929

Bewoonbare oppervlakte
199 m²

Beschrijving

Deze ruime casco kantoorruimte heeft een oppervlakte van 199 m² en is gelegen op het meest commerciële punt van Zele centrum.
De ingang en de vitrine van de ruimte bevinden zich in de Kloosterstraat. U deelt de hoofdingang met de appartementen waardoor u deze ruimte makkelijk kan gebruiken voor een gesloten kantoor/kantoor op afspraak waarbij u ziet wie er wenst binnen te komen door middel van de videofoon.

Mogelijks kan u de kantoorruimte uitbreiden met de aanpalende commerciële ruimte van 241 m². Deze ruimte heeft een privé-ingang langs de Dokter Armand Rubbensstraat.
Wandel eens door de ruimte via de volgende 3D visualisatie: https://kuula.co/post/7PvP4 of https://kuula.co/post/7Pq6y

Residentie De Kroon is gelegen op een toplocatie in Zele. Het project heeft een erg centrale ligging met verschillende voorzieningen op wandelafstand.
Rechtover het gebouw bevinden zich enorm veel parkeergelegenheden.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Tanja (Contacteer of Tel 0477 37 45 84). Ontdek ons volledig aanbod op www.huyzen.be Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 1.240
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2017
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 05/06/2020 12:23
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Zele?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!