LOADING...

Handelspand te huur in Gent (RAK31287) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Nieuwevaart
9000 Gent
Kaart
Referentie Immovlan: RAK31287
Referentie verkoper: 54510

Bewoonbare oppervlakte
857 m²

Beschrijving


‘Tribeca’, de voormalige textielfabriek ‘Filature de Rabot’, aan de Nieuwevaart maakt deel uit van de vernieuwde Bloemekenswijk en is gelegen op de hoek van de Nieuwevaart en de Frans Van Ryhovelaan.

De site bevindt zich aan de rand van centrum Gent langs de R40 (kleine ring). Vlakbij de ontwikkeling zijn er verschillende bus- en tramhaltes waardoor de site uitstekend bereikbaar is.

De combinatie van de karaktervolle architectuur, de geschiedenis en de duurzaamheid met zijn eigentijdse milieuvriendelijke technologieën leidt tot een zeer mooie en aangename groene woon- en winkelomgeving.

Op deze site met een grootte van 2,6 ha wordt maar liefst 35.000m² gerealiseerd waaronder 5.625m² retail, 379 ondergrondse parkeerplaatsen en 270 woonentiteiten waarvan er al heel wat verkocht is.

Het handelsgelijkvloers wordt casco opgeleverd waardoor u volledig vrij bent wat betreft de indeling en afwerking. De winkels kunnen bevoorraad worden via een afzonderlijke toegang met een sectionaalpoort. De verschillende oppervlaktes en ruimten kunnen samengevoegd worden. Hieronder vindt u de meest opgesplitste mogelijkheden.

MOGELIJKHEDEN RETAIL:
FASE 8 (samenvoegbaar)
- unit 1: 175 m²
- unit 2: 159 m²
- unit 3: 164 m² - VERHUURD
- unit 4: 182 m² - VERHUURD
FASE 1
- unit 5: VERHUURD
- unit 6: 982 m²
- unit 7: 857 m²
- unit 8: VERKOCHT

FASE 2
- unit 1: VERHUURD
- unit 2: VERKOCHT
- unit 3: VERKOCHT

Voor meer informatie in verband met Tribeca, neem gerust contact op. Wij lichten u graag het volledige project toe. Toon alles Toon minder

Financiële details

Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 11/12/2020 09:16
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Gent?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!