LOADING...

Handelspand te huur in Veldegem (RAP20728) Gepubliceerd

€ 900
Adres verkrijgen Koningin Astridstraat 25 1
8210 Veldegem
Kaart
Referentie Immovlan: RAP20728
Referentie verkoper: spir3124

Beschrijving

De markt van Veldegem, gekend om zijn uitstekende ligging en gezellige drukte, is de perfecte locatie om een kleinhandelszaak uit te bouwen.

Het handelsgelijkvloers beschikt over een totale oppervlakte van 102 m².
Momenteel wordt dit pand uitgebaat als kruidenierswinkel gespecialiseerd in groeten en fruit (fruitmanden, saladebar), kaasplanken, ontbijtmanden en verrassingsbroodjes. Bovendien worden er dagelijks verse afhaalmaaltijden voorzien.

Het handelspand is als volgt ingedeeld: winkelruimte met etalage, achterliggend een keuken met koelcel, bergruimte mét achterdeur, privatief toilet én een ruime kelder. Het handelspand is zowel langs de voor- als achterkant toegankelijk.

Troeven? De buurt biedt tal van parkeermogelijkheden dankzij de voorliggende markt. Onmiddellijk overname van handelsfonds is mogelijk, het pand werd recent volledig gerenoveerd,...

Bouwtechnisch: Conforme elektriciteit, PVC ramen met dubbele beglazing, "Daikin" airco en verwarming, vernieuwde leidingen, conforme lift, dakisolatie werd reeds voorzien in het gebouw,...

Kortom een schitterende opportuniteit voor wie een soortgelijke zaak wenst uit te bouwen. Aarzel zeker niet om contact op te nemen met het kantoor.
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 900
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Volledig gerenoveerd
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/08/2020 09:06
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Veldegem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!