LOADING...

Handelspand te huur in Gedinne (VWC81944) Gepubliceerd

€ 1.300
Adres verkrijgen Station 48/50
5575 Gedinne
Wijk: Gedinne-Station
Kaart
Referentie Immovlan: VWC81944
Referentie verkoper: Station 48 + 50

Beschrijving

Ideaal gelegen op de as Dinant-Bouillon, op de kruising van de wegen naar Gedinne en Wellin, biedt dit gelijkvloers (A/B op het plan) U de perfecte zichtbaarheid voor de werking van een bedrijf, het uitoefenen van een vrij beroep of voor het installeren van kantoren ! Vlakbij het station van Gedinne (lijn Dinant-Bertrix).
Elk perceel (A of B) biedt U een oppervlakte van ongeveer 75 m² onderverdeeld als volgt : 1 grote ruimte van ongeveer 40 m² met inkomdeuren en 2 grote vitrines (ramen in PVC met dubbele beglazing) + 2 kleinere ruimtes van elk ongeveer 16 m² + 1 berging.
Gewenste maandelijkse huur per perceel : 650 €. De 2 percelen zijn met elkaar verbonden en kunnen samen verhuurd worden. Het bedrag van de huur kan aangepast worden in functie van de door de eigenaar uit te voeren werken, afhankelijk van de uitgevoerde activiteit door de huurder.

Financiële details

Prijs
€ 1.300
Huurwaarborg
€ 2600
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Beschikbaarheid
Onmiddelijk
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 22/07/2019 11:13
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Gedinne?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!