LOADING...

Handelspand te huur in Paal (RAJ51016) Gepubliceerd

€ 5.000
Adres verkrijgen Beverlosesteenweg 133
3583 Paal
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ51016
Referentie verkoper: spir1039

Beschrijving

Handelspand op toplocatie van maar liefst 1.000m²! Ideaal om uw eigen zaak op te starten. Op de hoek van de Beverlosesteenweg en de Industrieweg in Paal vinden we dit pand terug. Een aantrekkelijke inkomhal, grote toonzaal en vitrine met zeer veel lichtinval, een magazijn, 2 grote garagepoorten, aparte bureauruimtes,.. Kortom hier bent u aan het juiste adres om uw zaak uit te baten. Aangezien het pand gelegen is aan een rond punt met zeer veel passage, zullen voorbijrijdende wagens het pand dus goed in het oog zien springen.

De op- en afrit van de E313 ligt op slechts één minuut verwijderd, alle omringde gemeentes zijn gemakkelijk bereikbaar via de belangrijkste invalswegen en u geniet van heel wat parkeergelegenheid. Klanten en leveranciers kunnen u hier vlot bereiken en de grote ramen zorgen voor een enorme visibiliteit.

De handelsruimte heeft een totale oppervlakte van +/- 1.000m², is net en verzorgd en is onmiddellijk beschikbaar. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, er zijn 3 toiletten, een aparte kitchenette, verschillende bureau-/vergaderruimtes en een grote opslagruimte met 2 automatische poorten van 3m hoog, een echte meerwaarde voor het pand.

Bent u een gedreven ondernemer en bent u op zoek naar een handelspand met enorm veel potentieel, een grote vitrine en een ruime oppervlakte op een toplocatie? Dan is dit uw kans. Wenst u een bezichtiging of meer info? Contacteer ons dan via Tel 011 233 044 of Contacteer. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 5.000
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Beschikbaarheid
Onmiddelijk
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 28/04/2020 12:51
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Paal?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!