LOADING...

Handelspand te huur in Hasselt (RAP79674) Gepubliceerd

€ 1.700
Adres verkrijgen Sint-Truidersteenweg 125
3500 Hasselt
Kaart
Referentie Immovlan: RAP79674
Referentie verkoper: spir338

Aantal parkeerplaatsen
4
Badkamer(s)
1
Tuin

Beschrijving

Dit prachtig ingericht en dus instapklaar handelspand is gelegen te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 125 bus 001 op de commerciële invalsweg van Sint-Truiden naar Hasselt-centrum. Het stadscentrum is op wandelafstand en alle voorzieningen van supermarkt, apotheek e.d. zijn in de nabijheid.
Het pand is ingericht met een verdeling zoals op het plan in bijlage aangegeven. Het werkelijk handelsopp. bedraagt 170m² met aansluitend een zonnig terras van 112m² zichtbaar op de foto's van deze advertentie.
Het complex is recent gebouwd en bevat in hoofdzaak service-flats en appartementen en dus een ideale ligging voor verscheidene dienstverlening van zowel personenzorg (schoonheidssalon, kapperszaak, fitness, kiné, dokterpraktijk, enz...) als adviesfuncties (advocaat, boekhouder, verzekeringen, enz..) De handelszaak beschikt over 4 gereserveerde parkeerplaatsen langs het gebouw aan de inkom en het is gelegen op de 2de verdieping, toegankelijk met een lift. In het gebouw zijn er nog mogelijkheden tot aankoop of huur van autostaanplaatsen in de kelder. Tevens nog een parkeerterrein van 20 plaatsen beschikbaar via ons agentschap op wandelafstand.
Beschikbaar voor intrede na overleg met de eigenaar.
Voor meer info, aarzel niet om ons te contacteren. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 1.700
Huurwaarborg
€ 5000
Onderhoudskost
€ 60
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2009
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 30/10/2020 08:43
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Hasselt?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!