LOADING...

Handelspand te huur in Antwerpen (RAP76969) Gepubliceerd

€ 2.450
Adres verkrijgen Museumstraat 11B V0
2000 Antwerpen
Kaart
Referentie Immovlan: RAP76969
Referentie verkoper: 4185887

Bewoonbare oppervlakte
130 m²

Beschrijving

Individuele handelszaak van ca. 130 m² gelegen in de ‘dorpsstraat’ van het bruisende Zuid. De mooi aangelegde Museumstraat staat vooral bekend voor zijn hippe handelszaken zoals bv. Butcher's Store, Bakkerij Delafaille, Matriks, Djym, Kvadrat, Groengaard, Fruxino...

Tegelijkertijd is dit ook de straat bij uitstek die het prachtig vernieuwde Museum voor Schone Kunsten zal verbinden met het toekomstig ‘Dok Zuid’ park dat zich over de gehele oppervlakte van de huidige ‘Gedempte Zuiderdokken’ zal strekken. Hier zal ter hoogte van de Museumstraat dan ook het ‘Museumplein’ worden aangelegd om zo een rechtstreekse doorgang te creëren naar o.a. het Museum Van Hedendaagse Kunst op de Waalsekaai.

Ook naar parking toe zal deze locatie een positieve impact ondervinden door het aanleggen van twee grote publieke parkings onder het ‘Dok Zuid’ park die plek zullen verlenen aan maar liefst 2000 wagens en 300 fietsen.

Met directe toegang tot invalswegen zoals de Leien, de Ring en Singel is dit een toplocatie qua bereikbaarheid. Ook aan gezellige cafeetjes en restaurants is hier geen tekort. Kortom, een topligging waar veel passage verzekerd is!

Het pand met een gevelbreedte van ca. 11 meter, bestaat uit een polyvalente ruimte met grote raampartijen langs de straatkant en beschikt reeds over een aparte kitchenette en sanitair. Momenteel is dit ingericht als kapperszaak, maar het leent zich evengoed als handelszaak, showroom of kantoor.

Maandelijkse kosten: 100 Euro.
Alle nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit) zijn privé op te nemen door de huurder.

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 2.450
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 28/10/2020 11:57
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Antwerpen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!