LOADING...

Handelspand te huur in Antwerpen (RAJ94698) Gepubliceerd

€ 1.650
Adres verkrijgen Kloosterstraat 81
2000 Antwerpen
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ94698
Referentie verkoper: 10049

Bewoonbare oppervlakte
100 m²

Beschrijving

Bezoek: gelieve het formulier in te vullen onderaan de advertentie op www.sinjoor.be en alle vragen te beantwoorden.
Deze commerciële handelsgelijkvloers is gelegen in de Kloosterstraat, een verzamelplaats van vintagewinkels en interieurboetieks in één van de hipste wijken van Antwerpen, Sint-Andries. Dit pand bevindt zich vlakbij "Your", "Espoo", "The Recollection", "Christiaensen & Christiaensen", "Play", "Sneaker District", e.a. De overvloed aan cafés, bars, restaurants en de vele evenementen doen de buurt heel het jaar bruisen. Direct aan belangrijke invalswegen, de Ring van Antwerpen en openbaar vervoer. Een uniek versierde gevel van 5 m eist de aandacht op. De commerciële ruimte van 100 m2 met een plafondhoogte van 3,25 m is ingedeeld in 2 ruimtes. Verder is de ruimte voorzien van alarminstallatie. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Extra's: · Toplocatie · Geen horeca · Bovengelegen woonst eventueel ook te huur

Financiële details

Prijs
€ 1.650
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 22/01/2021 01:43
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Antwerpen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!