LOADING...

Handelsfonds te koop in Oudenaarde (RAJ37052) Gepubliceerd

€ 115.000
Adres verkrijgen Beverestraat 94 101
9700 Oudenaarde
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ37052
Referentie verkoper: 1808478

Bewoonbare oppervlakte
52 m²

Beschrijving

Op zoek naar een perfect onderhouden pand met een commercieel sterke ligging in een bruisende stad? Kijk dan zeker even naar deze handelsruimte , gelegen te centrum Bevere. Op wandelafstand van openbaar vervoer zoals trein en bus, maar ook op een boogscheut van de verbindingsweg N60! Het gebouw dateert van 2000 en voldoet bijgevolg aan alle moderne comfort! (ook uitgerust met voldoende op maat gemaakte kasten) Ook is dit een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar een rendabele investering: een handelshuurovereenkomst is een slimme zet! De indeling gaat als volgt: we komen binnen via de gemeenschappelijke inkomhal, van hier kunnen we verder naar de wachtzaal. Via de wachtzaal is er toegang naar het bezoekerstoilet en de consultatieruimte. Verder is er nog een koele, donkere berging achteraan de praktijk te vinden, een knus koertje buiten, een kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Bovendien is er de mogelijkheid om een auto staanplaats bij te huren vlakbij voor €35/maand.Wegens verhuis!Adres :Beverestraat 94 -9700 Oudenaarde Geen attesten vereist: handelspand; Vg, Wg, Gdv,Gvv, Gvkr; Effectief overstromingsgevoelig.

Financiële details

Prijs
€ 115.000

Diensten

Staat van het pand
Uitstekende staat
Bouwjaar
2000
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 16/11/2019 10:29
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Oudenaarde?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!