LOADING...

Handelsfonds te koop in Temse (RWB82684) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Kapelstraat 88
9140 Temse
Kaart
Referentie Immovlan: RWB82684

Garage
1
Aantal parkeerplaatsen
1
Badkamer(s)
1
Terras
75 m²
Tuin

Beschrijving

Handelshuis met woning en ruim magazijn op 339 m².

Uitstekend gelegen handelspand met goede zichtbaarheid (thans bakkerij) bestaande uit winkelruimte, garage en groot magazijn, voorzien van ruime woongelegenheid. Dit pand biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor handelaars, vrije beroepen, … Zeker de moeite om te komen bekijken !

Gelijkvloers

Handelsruimte (ca. 30 m²) met grote etalageruimte, poort met daarachter mogelijk een garage (ca. 26 m² – momenteel gebruikt als opslagruimte) die rechtstreeks uitgeeft op het ruime magazijn van ca. 100 m². Achter het magazijn bevindt zich nog een binnenplaats van 51m².

Het woongedeelte omvat een inkomhal met apart toilet, ingerichte keuken, grote leefruimte in L-vorm, binnenplaats en kleine berging.

1ste verdieping ( 79 m² )

Nachthal met overloop en vaste trap naar zolder, 3 ruime slaapkamers (20 m², 15 m², 14 m²), badkamer met hoekbad, toilet, douche en lavabo.

2de verdieping ( 79 m² )

1 slaapkamer en zolderruimte – mogelijkheid om twee extra slaapkamers te creëren.

Mits meerprijs is er tevens de mogelijkheid om het handelsfonds (de bakkerij) en de volledige uitrusting bij aan te kopen. Toon alles Toon minder

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
1961
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 20/02/2019 04:39
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Temse?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!