LOADING...

Handelsfonds te koop in Rekkem (RAP63615) Gepubliceerd

€ 398.000
Adres verkrijgen Plaats 11
8930 Rekkem
Kaart
Referentie Immovlan: RAP63615
Referentie verkoper: 2293426

Slaapkamer(s)
3
Garage
1
Aantal parkeerplaatsen
2
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Zin in een positieve uitdaging? Klaar voor een nieuw avontuur?Dan is dit een pand voor u! Een totaal gerenoveerd en instapklare handelszaak op de Plaats van Rekkem.Midden in het centrum omringd door heel veel nieuwbouwappartementen (met veel bewoners), lokale handel en veel parkeerruimte.Gelegen op een verbindingsweg met  veel passanten. Kortom, een commerciële ligging voor een bloeiende zaak.Na een kleine rondvraag in de buurt, en de inrichting van de zaak, is dit de ideale locatie voor een vishandel, traiteurzaak, delicatessewinkel, kaaswinkel, ...        Het handelsgedeelte bestaat uit : Nieuwe winkelruimte ingericht met hoogwaardige materialen, zij-ingang voor leveringen met toegang naar de diverse werkruimtes, dubbele garage met parking achteraan die eveneens bereikbaar is langs de uitweg achteraan zodat ook hier leveranciers veilig kunnen laden en lossen.Het woongedeelte biedt een oase van rust dankzij het uitzicht op de groene omgeving achteraan. Deze bestaat uit :  een lichtrijke leefruimte met open keuken, aansluitend een groot zuidgericht terras, drie slaapkamers, ingerichte dressing en een badkamer. De volledige woning is uitgerust met airco en voorzien van een alarminstallatie.Bent u een gedreven handelaar die wil starten in de voeding? Bel dan vandaag nog voor een bezoek en laat deze unieke kans niet liggen!Contacteer Sylvie op 0471/751243    Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 398.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 27/11/2020 06:08
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Rekkem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!