LOADING...

Handelsfonds te koop in Roeselare (RAF80921) Gepubliceerd

Van € 375.000
Adres verkrijgen Noordstraat 119
8800 Roeselare
Kaart
Referentie Immovlan: RAF80921
Referentie verkoper: 1327723

Terras
Tuin

Beschrijving

Commerciële ruimtes met afgesloten parkeerruimte! Het Laere ligt in het commerciële en residentiële centrum van Roeselare. Via de Noordstraat en de Kattenstraat is er een vlotte verbinding naar de Westlaan of ringweg. • De commerciële ruimtes kunt u op maat kopen of huren. Wenst u één groot modern pand of liever een kleiner kantoor? Het kan allemaal. Ook wacht- en ontvangstruimte, toiletten, enz. kunnen à la carte ingevuld worden. • Klanten kunnen hun wagen altijd kwijt in de ruime ondergrondse parking. Via de lift is er een directe verbinding met de overdekte gaanderij langs de winkels. • Laden en lossenkan bovengronds op de site, weg van de openbare weg. • Het Laere heeft het BEN-energielabel, een garantie voor een lage energiekost. Interesse of vragen? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant Kris Parmentier op Tel 0475 31 50 95 .

Financiële details

Prijs Van
€ 375.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 28/06/2020 07:18
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Roeselare?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!