LOADING...

Handelsfonds te koop in Oudenburg (RWB88504) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Landelijk gelegen
8460 Oudenburg
Kaart
Referentie Immovlan: RWB88504
Referentie verkoper: 06/09175

Garage
1
Badkamer(s)
11
Terras
Tuin

Beschrijving

Dit West-Vlaams Charmehotel met restaurant en woongelegenheid heeft een uitstekende en rustige ligging in Oudenburg op 12 km van Brugge, Oostende en De Haan en met een vlotte verbinding naar de autosnelweg. De ideale locatie om een verblijf in een landelijk kader te combineren met een gastronomische ervaring. Deze prachtige zaak heeft tal van pluspunten zoals een bewezen omzet, een vast clienteel, een hoog waarderingscijfer en parkeermogelijkheid voor een 13-tal wagens. Reeds 30 jaar dezelfde uitbater. Het hotel-restaurant geniet ook van een uitstekende klantentevredenheidsindex van 9,3. Een zaak met diverse uitbatingsmogelijkheden.

Het hotel omvat een receptie, veranda (55 m²), salons (45 m²), open keuken, 10 hotelkamers met elk een badkamer met toilet, een grote geisoleerde zolder, een ruime kelder en een garage. Er is tevens een ontspannend saunacomplex met stoomcabines, solarruimte en een terras. Het restaurant omvat een gelagzaal voor 30 personen, een open keuken en een bakkerij. De woongelegenheid omvat een inkom, living, keuken, veranda, 3 slaapkamers, dressing, bureel, badkamer met douche en een garage. Ook geschikt voor vb. groepspraktijk, advocatenkantoor . . .

Totale oppervlakte : 5176 m²

Contacteer De Brugse Databank op het nummer Tel 050 34 34 20 voor meer info en/of een bezoek !

immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique

Hotel for sale in Oudenburg near Bruges - Hotel a vendre a Oudenburg pres de Bruges Toon alles Toon minder

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/01/2021 12:15
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Oudenburg?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!