LOADING...

Handelsfonds te koop in Blankenberge (RWB68164) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Centrum Blankenberge
8370 Blankenberge
Kaart
Referentie Immovlan: RWB68164
Referentie verkoper: 06/08724

Beschrijving

Dit restaurant - bistro - tearoom met buitenterras heeft een uitstekende commerciele ligging aan het Manitobaplein in het centrum van Blankenberge. De instapklare zaak heeft een bewezen omzet en een vast clienteel. Door zijn ligging heeft de zaak ook veel klandizie van de toeristen die Blankenberge bezoeken of er verblijven.

Bestaande uit een gelagzaal met een totale capaciteit van 80 personen. Thans ingedeeld voor 40 personen met een overdekt terras met plaats voor 30 personen en een buitenterras voor 32 personen, een professionele keuken met afzonderlijke afwasruimte, dames- en herentoiletten en een ruime kelder.

Contacteer De Brugse Databank op het nummer Tel 050 34 34 20 voor meer info en/of een bezoek !

immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique

tags - restaurant over te nemen - overname restaurant - handelsfonds te koop - verkoop handelsfonds - handel over te nemen - overname handel - overname horecazaak - horecazaak over te nemen Toon alles Toon minder

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/01/2021 12:12
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Blankenberge?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!