LOADING...

Handelsfonds te koop in Blankenberge (RWB32332) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen aan de Markt
8370 Blankenberge
Kaart
Referentie Immovlan: RWB32332
Referentie verkoper: 06/08270

Beschrijving

Een ideale opportuniteit voor wie een goeddraaiende horecazaak wenst uit te baten op de Markt van Blankenberge. Dit restaurant tearoom met groot zuidgericht terras is een kindvriendelijke zaak met een bewezen omzet en reeds jarenlang dezelfde uitbater. De zaak trekt ook veel klanten aan van de bezoekers van festivals, kermissen en markten die voor de deur georganiseerd worden. Gedurende 4 maanden zijn er wekelijks 2 marktdagen en tijdens de zomermaanden is er de mogelijkheid om een extra terras te plaatsen met een capaciteit van 100 personen.
Zonder twijfel een heel interesssante overnameopportuniteit op een toplocatie ! Bestaande uit een terras voor 30 personen, een gelagzaal voor 160 personen met bar en open keuken, bureel, berging, dames- en herentoiletten en een zeer kelder.

Indicatie overnameprijs : > 250.000 €
Indicatie omzet : > 500.000 €

Contacteer De Brugse Databank op het nummer Tel 050/34.34.20 voor meer info en/of een bezoek !
immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique

tags - horeca over te nemen in Blankenberge - overname restaurant bistro - horeca à vendre a Blankenberge Belgique - restaurent a ceder - business for sale in Blankenberge Belgium - restaurant for sale - Toon alles Toon minder

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/01/2021 12:10
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Blankenberge?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!