LOADING...

Handelsfonds te koop in Geetbets (RAJ44149) Gepubliceerd

€ 185.000
Adres verkrijgen Dorpsstraat 26
3450 Geetbets
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ44149
Referentie verkoper: 3865

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
253 m²
Garage
1
Badkamer(s)
1
Terras
6 m²

Beschrijving

Modaliteiten opzegging, gebruik pand en prijsonderhandeling ed bespreekbaar tijdens ons bezoek ter plaatse. Bel ons, wij informeren u graag!
Ruim hoekpand met garage en binnenkoer, gelegen te Geetbets, Dorpsstraat 26, totale perceeloppervlakte van 2a 64ca, KI 567 euro. Deze eigendom is sinds jaren verhuurd, uitbating mediotheek, handelshuurcontract te respecteren. Omvat heden een handelsruimte van ca 65 m2, een ingerichte keuken en een gelijkvloerse badkamer. De eerste verdieping is voorzien van vier slaapkamers, en een nachthal. De zolder van circa 52 m2 met vaste trap is perfect inrichtbaar. Tevens een opberghok, een garage, kleine kelder 16m2, binnenkoer en overdekt terras aanwezig. Dit pand is kadastraal gekend als een huis. De toekomstige eigenaar kan het onroerend goed ofwel herinrichten tot een grote woonst ofwel het pand ook deels gebruiken voor het uitbaten van een handelsactiviteit. Na het uitvoeren van de nodige renovatie- en opfriswerken ben je eigenaar van een ruim pand met een bruikbare oppervlakte van ongeveer 265m2 inclusief zolder en kelder. Kom een bezoek brengen en oordeel zelf welk potentieel dit pand u te bieden heeft. Gunstige ligging in het centrum van Geetbets. EPC 494. GVG - WGLK - GMO - GVKR - GVV. Meer info en foto's op www.co-immo.be - T Tel 0474/ 293 793 . Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 185.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Te renoveren
Bouwjaar
1930
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 11/01/2021 08:02
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Geetbets?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!