LOADING...

Handelsfonds te huur in Kluisbergen (RAH73768) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Oudenaardebaan 0
9690 Kluisbergen
Kaart
Referentie Immovlan: RAH73768
Referentie verkoper: 924856

Beschrijving

Unit 5 in het Shopspot Kluisbergen heeft een oppervlakte van 872 m² en ligt achteraan op deze site. Huurders kunnen deze unit apart huren, maar ook een combinatie van meerdere units is mogelijk. 
Het retailpark werd voorzien van de nodige infrastructuur, een ruime parking voor 128 wagens en ook aan de groene omgeving werd gedacht. Dit handelspand kenmerkt zich door veel glas, licht. Dat maakt het zowel voor uw klanten als uw personeel aangenaam. Het retailpark heeft een groene en verzorgde uistraling en is in totaal 13.500 m² groot. 

Het retailpark is gelegen op een heel interessante locatie langs de Oudenaardebaan in Kluisbergen, een verbindingsweg. Het publiek heeft inmiddels de weg naar de Shopspot gevonden. Een aanwezigheid op deze site is een opportuniteit voor handelaars die de inwoners van onder meer Kluisbergen, Avelgem, Anzegem, Ronse en zelfs Oudenaarde willen bereiken.
Deze locatie is voor inwoners van deze gemeenten heel gemakkelijk te bereiken via de Oudenaardsesteenweg, Bruggesteenweg, Ronse Baan en de Oudenaardebaan.

Het ontwerp is van de hand van AAVO Architects. 
Meer info op  www.danneels-retail.be Toon alles Toon minder

Financiële details

Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/09/2020 06:06
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Kluisbergen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!