LOADING...

Handelsfonds te huur in Gent (VWC81951) Gepubliceerd

€ 1.850
Adres verkrijgen Coupure Rechts 88 88
9000 Gent
Kaart
Referentie Immovlan: VWC81951
Referentie verkoper: 5wsBE5376

Beschrijving

Hogere productiviteit tegen lagere kosten! Kies voor Regus. Kom langs, het is heel eenvoudig! U krijgt toegang tot een privékantoor voor 3 of 4 personen, voor hoelang u maar wilt. Om het te maken in het bedrijfsleven, moet u veel uren maken. Gebruik uw tijd slim en richt u op wat het belangrijkst is voor uw bedrijf. Geniet van de voordelen van een eigen kantoor tegen een lage prijs. U heeft toegang tot veilig en supersnel internet, administratieve ondersteuning, kantoormeubilair. Allemaal klaar voor gebruik! De all-inclusive werkruimtes omvatten: sorteren van post, toegang tot administratieve ondersteuning, keuken, alle nutsvoorzieningen en schoonmaakdiensten, Business Lounge, toegang tot printer, scan- en kopieerapparaat, receptionist, kantoormeubilair, toegang tot vergaderruimtes, internet en wifi van zakelijke kwaliteit. Wij hebben meer dan 31 centra in België, met kantoren van 5 m2 tot 1000 m2 of groter. Alle afmetingen en budgetten. Regus is de grootste aanbieder van flexibele werkruimtes ter wereld. Zowel grote ondernemingen als kleine bedrijven vinden bij ons een geschikte ruimte. Momenteel maken meer dan 1 miljoen klanten dagelijks gebruik van onze handige, hoogwaardige en van alle gemakken voorziene werkruimtes. Sommige maar voor een paar minuten en andere voor een paar jaar. Vraag nu meer informatie aan! Voorwaarden: Een totale ruimte van 100 m2 met inbegrip van een gedeelde plek in de Business Lounge van het centrum die is voorzien van hoogwaardig meubilair en gedeelde faciliteiten zoals een keuken en receptie. Tarieven zijn slechts een indicatie en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Meer informatie:
https://www.regus.co.uk/offices/belgium/gent/office-space/gent-no18-ampla-house?utm_source=immovlan&utm_medium=portal Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 1.850
Huurwaarborg
€ 1
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Nieuw pand
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 22/07/2019 12:00
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Gent?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!