LOADING...

Handelsfonds te huur in Menen (RAQ17594) Gepubliceerd

€ 1.450
Adres verkrijgen Rijselstraat 310
8930 Menen
Kaart
Referentie Immovlan: RAQ17594
Referentie verkoper: 2340114

Beschrijving

Deze handelsruimte is uitermate gunstig gelegen in één van de bruisende winkelstraten in de Barakken te Menen.Het pand is recentelijk volledig gerenoveerd in de normen van 2020 met smaakvolle en kwaliteitsvolle materialen.De consumptieruimte is voorzien voor talrijke zitplaatsen en kan uitgebreid worden met de bovenverdieping.Bestaande uit: kelder, gelijkvloers met gelagzaal en toog, keuken, berging en toiletten dames en heren. De consumptieruimte en toog hebben een oppervlakte van 73m2, de keuken meet 40m2Vandaag is de zaak ingericht als foodbar met de meest trendy materialen voorzien voor het maken van broodjes, panini's, pasta's, pizza's, ijscrème. Mogelijkheid tot overname van de horeca-materialen. De starthuurprijs is voor het eerste jaar €1450 en wordt bij het derde jaar op €1850 gebracht. Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek contacteer Fleur op Tel 0490 1994 63 of mail naar Contacteer bezoeken zijn bij Immo Lietaer mogelijk via Whatsapp, Facetime of Messenger Video Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 1.450
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Uitstekend
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 30/03/2021 06:24
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Menen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!