LOADING...

Handelsfonds te huur in Kontich (RAO79576) Gepubliceerd

€ 229.083
Adres verkrijgen Satenrozen 11-13 0
2550 Kontich
Kaart
Referentie Immovlan: RAO79576
Referentie verkoper: P2389

Beschrijving

Dit impressionant magazijn van ruim 50000 m² ligt in Kontich en dus pal in het hart van de driehoek Antwerpen-Mechelen en Brussel. Met zijn locatie aan de rand van de E19 is ze vlot bereikbaar van over het hele land. 

Te huur op maat en volledig flexibel. U kunt het geheel huren – of slechts een deel ervan. U bepaalt.

Bovendien heeft de eigenaar ook niet minder dan 6.000 m² aan kantoorruimte tot zijn beschikking. Met daarnaast 45 laadplatformen in de distributieruimte is er een overvloed aan logistieke mogelijkheden voor elk ambitieus bedrijf.
Met zonnepanelen op het dak, een plafondhoogte van 6,5 meter en een weegbrug heeft dit magazijn alles in huis om comfortabel te werken.

Nog een bijkomend pluspunt is de overvloed aan parkeerplek voor wagens en vrachtwagens. Met de aanwezige hoeveelheid buitenruimte word je nooit nog geconfronteerd met opstoppingen of problemen met elkaar kruisende leveranciers.

Eventueel  overschot aan ruimte kan je gerust gebruiken als buitenopslag voor extra logistieke capaciteit.

In totaal gaat het om 100000 m² beschikbare logistieke oppervlakte, op een A+-locatie met uitstekende verbindingen naar alle belangrijke regio’s.  Dat klinkt als de perfecte setup voor alle distributieactiviteiten in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 229.083
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 29/03/2021 11:30
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Kontich?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!