LOADING...

Grond te koop in Adinkerke (RAL95970) Gepubliceerd

€ 279.000
Adres verkrijgen
8660 Adinkerke
Referentie Immovlan: RAL95970
Referentie verkoper: 848

Oppervlakte terrein
1438 m²

Beschrijving

Kom helemaal tot rust in deze landelijke hoek van Adinkerke.
Groot lot gelegen in een nieuwe wijk met prachtig zicht op de landerijen.
Dit perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een ruime gezinswoning. Een deel van de tuin is gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied.
Vlotte bereikbaarheid van autosnelweg en alle andere voorzieningen.

Het grondstuk is gelegen in de straat Bosheide in Adinkerke (De Panne) en gelegen in een recente verkaveling. Dit is een doodlopende straat met veel nieuwe huizen.
De oppervlakte is 1438 m². Het perceel is momenteel onbebouwd.
Vanop het perceel hebt u een weids uitzicht op de aanpalende landerijen. De grond is zeer rustig gelegen als zijstraat van de Veldstraat. Er is zeer weinig verkeer.

Het kadastraal perceel bestaat uit twee delen:
• Lot 4A: 734 m², behoort tot het Woongebied en is dus bebouwbaar.
• Lot 4B: 705 m², behoort tot het Landschappelijk Waardevol Agrarisch Gebied.Lot 4A.
Dit perceel behoort tot Woongebied en mag dus bebouwd worden met een vrijstaande eengezinswoning. De verkavelingsvergunning is van toepassing.
Zoals bij elk perceel moet een bouwvrije strook gerespecteerd worden. De maximaal te bebouwen oppervlakte bedraagt 35% van de perceelsoppervlakte met een maximum van 200 m².
Nevenbestemming met diensten en handel (niet storend) zijn toegelaten met een max. van 50% van de gelijkvloerse vloeroppervlakte. Horeca e.d. zijn niet toegelaten.
Inplanting, bouwhoogte, dakvorm, dakkapellen/standvensters en gevelmaterialen zijn ook beschreven op het verkavelingsplan. Men kan mits het bekomen van een vergunning in zekere zin afwijken van deze voorschriften.

Lot 4B.
Dit perceel behoort tot het Landschappelijk Waardevol Agrarisch Gebied en tevens tot het Vastgesteld landschapsatlasrelict: “Westhoekduinen, duinen van Cabour, De Moeren en plateau van Izenberge”.
Een ‘landschappelijk waardevol agrarisch gebied’ is in principe een gebied waarvoor bepaalde beperkingen gelden met als doel het landschap te beschermen of aan landschapsontwikkeling te doen.
De noordelijk gelegen landerijen behoren eveneens tot dezelfde gebieden. Dit houdt in dat er enkel agrarische activiteiten mogen gebeuren en geen bebouwing voor bewoning toegelaten is. Het mooie zicht vanuit het te koop staande perceel zal dus altijd behouden blijven.
Dit deel wordt bij aankoop uw bezit en mag u uiteraard gebruiken als bijvoorbeeld groenzone.

Wat betreft de watertoets kan ik u meedelen dat het perceel niet overstromingsgevoelig is en ook niet gelegen is in een risicozone voor overstromingen. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 279.000

Diensten

Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Voorkooprecht
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 08/10/2020 08:06
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Adinkerke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!