LOADING...

Grond te koop in Sint-Truiden (RAP89978) Gepubliceerd

€ 108.000
Adres verkrijgen Roosbeekstraat 47
3800 Sint-Truiden
Kaart
Referentie Immovlan: RAP89978
Referentie verkoper: 14084

Oppervlakte terrein
656 m²
Diepte terrein
49 m

Beschrijving

KNAPPE BOUWGROND VOOR HALFOPEN BEBOUWING OP 6A56CA
Op de Roosbeekstraat ter hoogte van huisnummer 47 tref je deze bouwgrond voor halfopen bebouwing aan. Het perceel bevindt zich in een leuke, residentiële buurt van de bruisende stad Sint-Truiden. Op een tiental minuten bereik je de gezellige Markt met haar vele winkels en talloze gezellige terrasjes. Verder kan je genieten van de talrijke fiets- en wandelroutes. Het ideale excuus om erop uit te trekken voor een ontspannende wandeling of fietstocht doorheen deze prachtige fruitstreek.
Dit mooi bouwperceel van 6a56ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in halfopen bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen (vb. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit.

De afstand tot de zijdelingse grens bedraagt 3 meter waardoor een gevelbreedte van een ruime 10 meter voorzien kan worden. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 17 meter te realiseren op het gelijkvloers en een diepte van 12 meter op de eerste verdieping. Hierdoor kan men een bewoonbare oppervlakte van om en bij 290 vierkante meter creëren.

Maximaal 2 bouwlagen zijn toegelaten met een maximale kroonlijsthoogte van 6,5 meter, dit met betrekking tot de nieuwe geldende isolatienormen. Meer weten? Surf naar www.immotopinvest.be Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 108.000

Diensten

Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 20/01/2021 08:53
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Sint-Truiden?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!