LOADING...

Gelijkvloers te koop in Leopoldsburg (RAJ84176) Gepubliceerd

€ 213.850
Adres verkrijgen Oudstrijdersstraat 9 9
3970 Leopoldsburg
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ84176
Referentie verkoper: 3824047

Slaapkamer(s)
2
Garage
1
Terras

Beschrijving

Centraal aan de lift gelegen en directe toegankelijkheid naar kelder en tuin. Twee slaapkamer appartement met veel lichtinval dankzij de grote gunstig georiënteerde raampartijen met zicht en toegang op de privatieve tuin en terras. Het project “Residentie Kerkzicht”, gelegen in de Oudstrijdersstraat in Leopoldsburg (Heppen), in de onmiddellijke nabijheid van de kerk, de handelszaken, scholen, openbaar vervoer en andere belangrijke diensten. Ondanks deze centrale ligging hangt er een sfeer van rust en privacy , die nog eens benadrukt wordt door de voorgestelde architectuur. Dit geheel maakt dat het project op een unieke locatie gelegen is. Het project bestaat uit 15 knappe appartementen, verdeeld over 2 blokken, en 8 woningen in een modern kleedje voorzien van alle comfort en allemaal voorzien van ruime zuidelijk georiënteerde terrassen. Alle appartementen hebben een lift, een bijhorende parking en berging ondergronds.  Voor meer info (foto's, omschrijving, plan en virtueel bezoek) raadpleeg onze website: http://www.vastgoedservice.be/vgs4/pand_one.asp?Immo_ID=15620 ,of neem telefonisch contact met ons op... Tel: Tel 011/85.15.15 !!!  EPC = E54
(Sted. info: vergund-woongebied-geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd-geen voorkooprecht-geen verkavelingsvergunning)

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 213.850
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2018
Aantal slaapkamers
2
Bemeubeld
Nee
Garage
Ja
Aantal garages
1
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 09/10/2020 08:11
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Leopoldsburg?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!