LOADING...

Gelijkvloers te koop in Landen (RAJ34631) Gepubliceerd

€ 252.000
Adres verkrijgen Raatshovenstraat 111
3400 Landen
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ34631
Referentie verkoper: 3735140

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
114 m²
Badkamer(s)
1
Terras

Beschrijving

Het betreft hier een kleinschalige en bovendien rustig gelegen residentie van 3 appartementen en 3 parkings. De appartementen worden zorgvuldig afgewerkt naar uw smaak en zijn voorzien van zonnepanelen. Voor de afwerking krijgt u deskundig advies indien gewenst. De residentie wordt opgetrokken volgens traditionele bouwmethoden in materialen van hoogwaardige kwaliteit. Door de afwezigheid van een gemeenschappelijke inkomhal heeft elk appartement zijn eigen toegang.Het project bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Landen. Met haar gunstige ligging is uw bereikbaarheid en vlot woon-werkverkeer gegarandeerd. In de directe omgeving vindt u horeca, winkels en recreatiemogelijkheden terug.Duurzaamheid, veiligheid, isolatie en comfort staan centraal. Deze nieuwbouwappartementen zijn volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat men kan genieten van een hoog gebruiksgemak maar ook van een kostenbesparing op gebied van energie. De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 10% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde.Dit gelijkvloersappartement biedt 114m² woonoppervlakte, 26m² terras en een privatieve tuin. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 252.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw pand
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2019
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamer 1
15 m²
Oppervlakte slaapkamer 2
12 m²
Bewoonbare oppervlakte
114 m²
Bemeubeld
Nee
Oppervlakte van de woonruimte
45 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Type glas
Dubbel glas
Terras
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Gasaansluiting
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 17/04/2019 04:07
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Landen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!