LOADING...

Gelijkvloers te koop in Kasterlee (RAP46177) Gepubliceerd

Van € 274.500
Adres verkrijgen Poederleesteenweg 14-20
2460 Kasterlee
Kaart
Referentie Immovlan: RAP46177
Referentie verkoper: 4140374

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
107 m²
Badkamer(s)
1
Terras
15 m²
Tuin
100 m²

Beschrijving

Residentie Xandor II: Energiezuinige residentie met mooi groen uitzicht, in een moderne, strakke architectuur. Zeer mooie en ruime appartementen van 2 en 3 slaapkamers. Gelegen op een centrale locatie, aan het centrum van Lichtaart met alle voorzieningen in de buurt, vlotte bereikbaarheid en goede ontsluiting naar omliggende gemeenten. Volledige inspraak in de afwerking en verkoop onder de voorwaarden van de wet Breyne. E-peil < 30, waardoor 50% vrijstelling op onroerende voorheffing de eerste 5 jaar.

Deze nieuwbouwresidentie, is centraal gelegen met een mooi groen uitzicht achteraan. Moderne, strakke uitstraling met alle comfort en luxe van modern/energiezuinig wonen in het centrum van Lichtaart. Veel aandacht werd geschonken aan vormgeving en een logische indeling van de appartementen om optimaal te kunnen genieten van de goede oriëntatie, lichtinval en het groene uitzicht. Volledige afwerking naar keuze maken van deze appartementen uw nieuwe thuis. De residentie voorziet in totaal 12 appartementen van 2 tot 3 slaapkamers. Elk appartement geniet van aangename terras(sen) en wordt volledig en hoogwaardig afgewerkt naar keuze via ruime budgetten. Verder zijn er ondergrondse staanplaatsen met gekoppelde kelderbergingen (apart aan te kopen) en een gemeenschappelijke fietsen-/afvalberging.
Elk appartement wordt uitgerust met vloerverwarming, zonnepaneelinstallatie, ventilatie, HR dubbele beglazing in aluminium profielen en uiteraard isolatie, om lager te scoren dan E30. Hierdoor geniet u van een vrijstelling van 50% op de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar!

Oplevering voorzien april-mei 2021.

Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plans van de appartementen, ...) of een vrijblijvende afspraak via Tel 014/70.51.58 Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 274.500
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2021
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamer 1
12 m²
Oppervlakte slaapkamer 2
10 m²
Bewoonbare oppervlakte
107 m²
Bemeubeld
Nee
Oppervlakte van de woonruimte
30 m²
Kelder
Ja
Garage
Nee
Keukenuitrusting
Super uitgerust
Oppervlakte van de keuken (m²)
9 m²
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type glas
Dubbel glas
Aantal gevels
2
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
100 m²
Terras
Ja
Oppervlakte terras
15 m²
Aansluiting riolering
Ja
Gasaansluiting
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 04/09/2020 11:01
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Kasterlee?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!