LOADING...

Garagebox te koop in Koersel (RAP04618) Gepubliceerd

€ 17.500
Adres verkrijgen Pieter Vanhoudtstraat 11
3582 Koersel
Kaart
Referentie Immovlan: RAP04618
Referentie verkoper: 4029

Beschrijving

Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*)

In de Pieter Vanhoudtstraat, net als je het centrum van Koersel binnenrijdt, staat deze vrijstaande garagebox te koop. De garage heeft een oppervlakte van 13 m², waardoor je er naast een auto ook nog makkelijk enkele fietsen of wat andere spullen kan stockeren. Bovendien heb je er toegang tot elektriciteit. Zelfs het opladen van een e-bike vormt dus geen enkel probleem!

De garagebox is gelegen op een binnenkoertje achter enkele handelspanden in het centrum van Koersel. Er bevindt zich een bushalte op slechts 100 m afstand en 3km verder ligt het treinstation. Ook als opslagplaats voor een (startend) bedrijfje kan deze afsluitbare ruimte erg handig zijn. Dankzij de elektrische voorzieningen kan je er zelfs een computer aansluiten om alles netjes bij te houden. Je bevindt je bovendien op slechts 10 min van de E313 én de E314, zodat je je op een snelle manier doorheen het hele land kan verplaatsen.

Kan jij wel een eigen garage gebruiken in het centrum van Koersel of heb jij nood aan wat extra opslagruimte op een vlot bereikbare locatie? Bel dan even naar Tel 011 255 155 om meer te weten te komen over deze garagebox.

(*) Lees eerst de verkoopsvoorwaarden voor het plaatsen van een officieel online bod. U vindt ze bij de downloads. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 17.500
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Bouwjaar
2008
Beschikbaarheid
Bij akte
Alarm
Nee
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Voorkooprecht
Nee
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 25/11/2020 04:14
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Garages te koop in Koersel?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!