LOADING...

Flat - Studio te huur in Borsbeek (RAL43316) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen
2150 Borsbeek
Referentie Immovlan: RAL43316
Referentie verkoper: 0915415

Bewoonbare oppervlakte
78 m²

Beschrijving

Stijlvolle appartementen in het moderne woonproject van assistentiewoningen Goodlife

Goodlife is gelegen in een autoluwe wijk waar u een vlotte verbinding hebt naarde aanwezige voorzieningen in het centrum van Borsbeek. Gaat u graag even ontspannen in het groen, dan hebt u vlakbij Fort 2 en Fort 3 of de rustige wandelpaden tussen de velden richting Boechout/Vremde.

In dit nieuwe woonproject kunt u 37 volledig afgewerkte assistentiewoningen terugvinden, ontworpen op maat van de bewoners. Er is een mix van stijlvolle 1- en 2-slaapkamer appartementen, elk voorzien van een mooi terras. U hebt hier de keuze uit verschillende lichte, ruime appartementen, gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. 
De 'lobby' is het pareltje van dit prachtig project, u hebt hier dan ook een zeer aangename ontmoetingsplaats voor bewoners en bezoekers met TV-hoek en een centrale haard voor een huiselijk en warm gevoel. Van hieruit hebt u via de overdekte gaanderij naadloos verbinding met het centrale plein. 

De flats zijn erkende assistentiewoningen, ze voldoen aan de strenge wettelijke normen van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Deze erkenning vormt een kwaliteitslabel voor de eigenaar en de bewoner. 

Voorzieningen appartement: 
  • Aangepast sanitair
  • Vloerverwarming
  • Volledig ingerichte keuken
  • Privatief terras
  • Noodoproepsysteem

Tot slot zijn is er een centrale fietsenberging met elektrisch laadpunt voorzien en kunt u optioneel nog een kelder en/of parkeerplaats verkrijgen. 

Wenst u graag meer informatie? Contacteer ons dan snel voor een kennismakend gesprek: Tel 03 289 11 00 - Contacteer Toon alles Toon minder

Financiële details

Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Bewoonbare oppervlakte
78 m²
Garage
Nee
Lift
Nee
Toegang voor mindervaliden
Ja
Certificaat - elektrische installatie
Niet van toepassing
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 19/05/2020 07:38
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te huur in Borsbeek?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!