LOADING...

Duplex te koop in Aalst (RAH82195) Gepubliceerd

€ 362.350
Adres verkrijgen Ninovesteenweg 29 3.1
9300 Aalst
Kaart
Referentie Immovlan: RAH82195
Referentie verkoper: 1667349

Slaapkamer(s)
2
Garage
1
Badkamer(s)
1
Terras
16 m²

Beschrijving

Op een unieke locatie verrijst een nieuw en prachtig woonproject. Residentie Bosrand is gelegen dicht bij de stadskern van Aalst en kijkt uit op het natuurgebied Het Osbroek. Deze topligging heeft heel veel troeven: u vindt er het gemak van winkels en restaurants dichtbij, de belangrijkste invalswegen zijn vlot bereikbaar… en toch geniet u van de rust van de natuur. Residentie Bosrand bestaat uit twaalf ruime, comfortabele en lichtrijke appartementen die kunnen afgewerkt worden volgens uw persoonlijke smaak.Dit hedendaagse woonproject bestaat uit twaalf ruime appartementen met allemaal een terras dat uitkijkt op natuurgebied Het Osbroek. Samen met het stadspark vormt dit gebied de groene long van Aalst. In Residentie Bosrand woont u in een oase van rust en groen, maar geniet u eveneens van alle comfort, hoogstaande architectuur en de nabijheid van de stad.Het stadscentrum van Aalst is van hieruit vlot bereikbaar te voet of met de fiets, maar toch zijn er ook voldoende ruime ondergrondse garages, staanplaatsen en bergingen voorzien. Alles is hier aanwezig voor een comfortabel leven tussen de natuur en de stad.Alle appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen die ook akoestisch en thermisch prima isoleren. Hier woont u dus heel energiezuinig en ook storende geluiden van de buren of van buiten komen niet binnen.Hedendaagse architectuur met kwaliteitsmaterialen Voor Residentie Bosrand werd een beroep gedaan op de kwaliteitsvolle architectuur van Peynsaertarchitecten bvba. Zij tekenden ook het ontwerp van projecten zoals de residenties ‘Redt-U-Zelven’ en ‘De Wolf Cosyns’. Ze beschikken zodoende over een goede visie en knowhow om de kwaliteit van dit nieuwe project te garanderen.Alle appartementen hebben veel lichtinval en kijken uit op het achterliggende natuurgebied. Ze hebben allemaal een ruim terras dat bij de gelijkvloerse appartementen overgaat in de tuin die toegang geeft tot de achterliggende parking.De architecten hebben gekozen voor een architectuur die past in het straatbeeld en zich onderscheidt door kwaliteitsmaterialen die met zorg zijn gekozen, zonder overdaad. Alle keuzes werden gemaakt in functie van hoge kwaliteit, comfort en duurzaam onderhoud.Alle appartementen in Residentie Bosrand hebben een modern interieur met alle comfort. Wilt u persoonlijk interieuradvies? Onze interieurarchitecte helpt u graag de juiste keuzes te maken. Standaard inbegrepen zijn vloerverwarming en een verluchtingsysteem type D. Uiteraard hebt u zelf de keuze bij de verdere afwerking van de keuken, badkamer, verlichting, …Alles is in Residentie Bosrand aanwezig om zich er helemaal thuis te voelen, volgens uw stijl. Als u dat wil, staan wij graag klaar voor advies en een afwerking volgens uw persoonlijke wensen. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 362.350
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Aantal slaapkamers
2
Kelder
Ja
Garage
Ja
Aantal garages
1
Aantal badkamers
1
Verdieping van het appartement
3
Terras
Ja
Oppervlakte terras
16 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 18/10/2020 06:09
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Aalst?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!