LOADING...

Bouwgrond te koop in Wichelen (RAN03982) Gepubliceerd

€ 158.410
Adres verkrijgen Gebuurweg 4 lot 3
9260 Wichelen
Kaart
Referentie Immovlan: RAN03982
Referentie verkoper: 4013045

Oppervlakte terrein
511 m²
Diepte terrein
40 m

Beschrijving

Gebuurweg lot 3 - Wichelen
Nabij het centrum van Wichelen treft u deze westelijk georiënteerde grond aan. De buurt wordt gekenmerkt door zijn rustig kader, met een gemakkelijke bereikbaarheid naar diverse grote steden.
Het perceel, geschikt voor een halfopen bebouwing, heeft een mooie oppervlakte van 511 m² met een straatbreedte van maar liefst 12,5m. Er mag tot 9m breed en 18m diep gebouwd worden. Gelegen op wandelafstand van het treinstation. 

Deze klassieke, praktische half-open villa met alle kamers op de het gelijkvloers is één van de mogelijke realisaties. Het huis in de illustratie heeft een totale woonoppervlakte van 135m(9*15m). Het heeft een ruime leefruimte, inkomhall,2 grote slaapkamers, een badkamer met ligbad dubbele lavabo en douche en een garage met sectionaalpoort, Brede schuiframen maken het uitzicht op de tuin een plezier. 
De kroonlijsthoogte van het gebouw is 2,7m. Er zijn 10 zonnepanelen op het dak goed voor 3000Wp De EPB norm die standaard gehaald wordt is +-35, wat maakt dat de woning zeer energiezuinig is. Een gascondensatieketel Vaillant zit in de prijs, warmtepomp is mogelijk. Prijs woning volgens basislastenboek,exclusief BTW(21%) en architectenkosten(5%),keuken niet inbegrepen: €169326. Het huis kan nog volledig naar eigen wens aangepast worden, op gebied van inrichting en oppervlakte. Dit gebeurt in een persoonlijk gesprek met de bouwadviseur van Woningen Compere.

Men heeft geen verplichting om te bouwen met Woningen Compere na aankoop van de grond. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 158.410

Diensten

Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Onmiddelijk
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 08/05/2020 05:19
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Wichelen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!