LOADING...

Bouwgrond te koop in Edingen (RAK01748) Gepubliceerd

€ 295.000
Adres verkrijgen Wachthuisdreef
7850 Edingen
Kaart
Virtueel bezoek
Referentie Immovlan: RAK01748
Referentie verkoper: 1753

Oppervlakte terrein
1938 m²

Beschrijving

Bouwgrond voor een open bebouwing (lot 1), gelegen in de Wachthuisdreef (Drève du corps de Garde) aan het prachtige Bois de Strihoux.
De grond heeft een oppervlakte van maar liefst 19a 38ca met een breedte van 31,36m en een min. diepte van 51,56m. Er wordt een bouwvrije strook voorzien van 5m. Met een gevelbreedte van 15m en een bouwdiepte van 18m creëer je een bouwoppervlak van 270m². Op de eerste verdieping is er een toegelaten bouwdiepte van 12m wat een oppervlakte van 180m² creëert. In totaliteit beschik je over een bewoonbare oppervlakte van 450m².
Het perceel is gelegen op een steenworp van het Bois de Strihoux, aan het begin van de villawijk en volledig omringt met groen. Door de landelijke omgeving en de residentiele buurt
buurt wordt rustig wonen hier gegarandeerd. Bovendien vindt men in een straal van 5km alle nodige faciliteiten zoals een school, het centrum van Edingen met de nodige winkels en toegang tot de autosnelweg (E429). Een bushalte is er al op 1km van het perceel en een treinstation op 2,7km.
Dankzij deze ultieme ligging zijn wij ervan overtuigd dat dit uw droombouwgrond is. Kosten voor opmeting en afpaling zijn ten laste van de koper.
Breng nu meteen een bezoek via onze virtuele tour: my.matterport.com/show/?m=AoNBAiPYZop | Wens jij ook dit pand te bezoeken in Virtual Reality? Kom gratis je brilletje halen op ons kantoor! Meer info & foto's via onze website www.immoternat.be OF bel ons voor een bezoek ter plaatse: Tel 02/581 09 80 Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 295.000

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Natuurreservaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 08/09/2020 11:36
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Edingen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!