LOADING...

Bouwgrond te koop in Pelt (RAO47103) Gepubliceerd

€ 80.000
Adres verkrijgen Juffrouwkensveld 9 lot5
3900 Pelt
Kaart
Referentie Immovlan: RAO47103
Referentie verkoper: 07/1623

Oppervlakte terrein
559 m²
Diepte terrein
35 m
Breedte terrein
16 m

Beschrijving

Mooi bouwperceel (lot 5) met een oppervlakte van 559 m². Geschikt voor het oprichten van een open bebouwing voor ééngezinwoning met maximum 2 bouwlagen en een dakverdieping. Perceelbreedte = 16 m, perceeldiepte = 35 m, oriëntatie = Noord. Gelegen in woongebied en in een goedgekeurde verkaveling. Verkavelingsvoorschriften op eenvoudig verzoek te bekomen via ons kantoor. Vrij van bouwverplichting: u bouwt wanneer en met wie u wenst. Voorzieningen: De straat is verhard met asfalt en uitgerust met de volgende nutsvoorzieningen: water, elektriciteit, gas, TV-distributie, telefoon, openbare verlichting.

Mooie nieuwe verkaveling van Groep Danneels met 15 kavels voor open en halfopen bebouwing, allen gelegen in een rustige straat. Ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename buurt.

Door de nabijheid van de Noord Zuid verbinding (op 5min), beschik je over een goede verbinding naar verschillende gemeenten. De nabijheid van het station van Neerpelt (5min) zorgt voor een ideale verbinding met het openbaar vervoer.

Financiële details

Prijs
€ 80.000

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 26/11/2020 03:39
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Pelt?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!