LOADING...

Bouwgrond te koop in Pelt (RAO47100) Gepubliceerd

€ 130.000
Adres verkrijgen Begijnenbroek 1 lot3
3900 Pelt
Kaart
Referentie Immovlan: RAO47100
Referentie verkoper: 07/1622

Oppervlakte terrein
511 m²
Diepte terrein
28 m
Breedte terrein
18 m

Beschrijving

Mooi bouwperceel (lot 3) met een oppervlakte van 511 m². Geschikt voor het oprichten van een open bebouwing voor ééngezinwoning met maximum 2 bouwlagen en een dakverdieping. Perceelbreedte = 17,50 m, perceeldiepte = 28,50 m, oriëntatie = zuid. Gelegen in woongebied en in een goedgekeurde verkaveling. Verkavelingsvoorschriften op eenvoudig verzoek te bekomen via ons kantoor. Vrij van bouwverplichting: u bouwt wanneer en met wie u wenst. Voorzieningen: De straat is verhard met asfalt en uitgerust met de volgende nutsvoorzieningen: water, elektriciteit, gas, TV-distributie, telefoon, openbare verlichting.

Verkaveling met 5 loten voor open bebouwing net buiten de Ringlaan, maar toch centraal en rustig. Door de nabijheid van het openbaar vervoer, scholen en winkels zijn deze gronden ideaal gelegen.
Het is amper 5 minuten met de wagen naar de Noord Zuid verbinding. Het station van Neerpelt heb je hier op 2 km afstand. Vanuit deze woonlocatie heb je een vlotte verbinding naar verschillende steden en gemeenten.

Financiële details

Prijs
€ 130.000

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 23/11/2020 03:43
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Pelt?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!