LOADING...

Bouwgrond te koop in Velm (RAP84671) Gepubliceerd

€ 89.000
Adres verkrijgen Langstraat
3806 Velm
Kaart
Referentie Immovlan: RAP84671
Referentie verkoper: 24

Oppervlakte terrein
569 m²
Diepte terrein
49 m

Beschrijving

GOED GELEGEN BOUWGROND VAN 5A69CA GESCHIKT VOOR HALFOPEN BEBOUWING

In Velm, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we langs de Langstraat deze knappe bouwgrond voor halfopen bebouwing van 5A69CA terug. De grond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de N80 naar Sint-Truiden/Gingelom en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft.

Dit mooi bouwperceel van 6a86ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in halfopen bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen (vb. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit.

De afstand tot de zijdelingse grens bedraagt 3 meter waardoor een gevelbreedte van een ongeveer 9 meter voorzien kan worden. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 17 meter te realiseren op het gelijkvloers en een diepte van 12 meter op de eerste verdieping.

Tot slot is de bouwgrond zuid-oost georiënteerd waardoor je de hele dag kan vertoeven in de zon in de ruime achterliggende tuin.

Kortom, een ruim perceel op een toplocatie met een zonnige oriëntatie!

Heeft dit zoekertje uw interesse gewekt en wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op Tel 011/98.88.98 Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 89.000

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Overstromingsgebied: Flooding Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
En/of: (Niet van toepassing)
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 14/01/2021 08:44
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Velm?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!