LOADING...

Bouwgrond te koop in Paal (RAO47196) Gepubliceerd

€ 129.900
Adres verkrijgen Pelsveld 9
3583 Paal
Kaart
Referentie Immovlan: RAO47196
Referentie verkoper: 2780

Oppervlakte terrein
476 m²
Diepte terrein
25 m
Breedte terrein
20 m

Beschrijving

Deze bouwgrond van 4a 76ca groot ligt in het Pelsveld. Dit is een zijstraat van de Beverlosesteenweg. de verbindingsweg tussen Paal en Beverlo. Er zijn heel wat mogelijkheden om jouw droomwoning hier te realiseren: je hebt een bouwdiepte van maximum 12 m en een gevelbreedte van 12 m. Het perceel zelf heeft een straatbreedte van 20,30 m. De perceeldiepte is aan de linkerkant 23,78 m en aan de rechterkant 26,20 m. Jouw toekomstige woning geniet van een zalige zuidelijke oriëntatie. Je geniet hier dus optimaal van de zon en van een prachtige lichtinval in huis!

Je vindt dit perceel terug in een zeer residentieel en rustig gelegen buurt. De kindjes zullen hier zalig kunnen ravotten zonder dat het verkeer hen onder de voeten loopt. De rust van de omgeving staat in combinatie met een zeer goede verbinding. Pelsveld ligt op fietsafstand (3 km) van het centrum van Beringen en de be-MINE. Bovendien rijd je binnen 5 minuutjes de E313 op.

Je wil alle mogelijkheden in detail bestuderen om de toekomst van je gezinnetje hier te plannen? Aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. Tel 011 255 155 . Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 129.900

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Voorkooprecht
Nee
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 05/11/2020 04:18
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Paal?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!