LOADING...

Bouwgrond te koop in Zonhoven (RAP62114) Gepubliceerd

€ 116.500
Adres verkrijgen Smeirkensbeemdweg
3520 Zonhoven
Kaart
Referentie Immovlan: RAP62114
Referentie verkoper: 4166097

Oppervlakte terrein
638 m²
Diepte terrein
40 m

Beschrijving

Op slechts enkele minuten verwijderd van het bloeiende centrum van Zonhoven en op een boogscheut van de oprit van de autosnelweg en nabijgelegen gemeentes, vinden we in de Smeirskensbeemd deze knappe halfopen bouwgrond op een perceel van 6a 38ca. De verschillende recreatiemogelijkheden in de buurt zorgen ervoor dat jong en oud hier te allen tijde de gepaste activiteit vinden. Ook andere faciliteiten hebben we binnen handbereik dankzij deze centrale doch rustige ligging. Gelegen in een rustige woonwijk met achterliggende weilanden

Dit mooi bouwperceel laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in halfopen bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning, maar ook nevenbestemmingen (vb. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit.

De bouwgrond heeft ene lengte van 40 meter en een breedte van 15 meter. Dit perceel is geschikt voor een halfopen bebouwing. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 17 meter te voorzien op het gelijkvloers en een diepte van 12 meter op de eerste verdieping. Men mag maximaal 2 bouwlagen creëren onder de kroonlijst met een maximale kroonlijsthoogte van 6,5m, dit met betrekking tot de nieuwe geldende isolatienormen.

Vrijstaande bijgebouwen zijn toegestaan achter de hoofdbouw met een maximale oppervlakte van 40m². Afsluitingen dienen te gebeuren met hagen, hout, transparante draadconstructies en muurconstructies in dezelfde materialen als het hoofdgebouw eventueel gecombineerd met hekwerk. Deze mogen maximaal 2 meter hoog zijn en in de voortuin slechts 1 meter hoog.

Op dit perceel mag geboden worden vanaf 116.500 euro. Lagere biedingen komen niet in aanmerking.

Zit u toch nog met enkele vragen? Heeft deze knappe bouwgrond uw interesse gewekt? Laat het ons weten: Tel 089/20.89.89 .

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 116.500

Diensten

Momenteel verhuurd
Nee
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 14/10/2020 05:56
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Zonhoven?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!