LOADING...

Bouwgrond te koop in Leuven (RAJ55135) Gepubliceerd

€ 130.000
Adres verkrijgen Hoogland 32 D
3000 Leuven
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ55135
Referentie verkoper: spir338

Oppervlakte terrein
650 m²

Beschrijving

De grond is gelegen in een doodlopende straat op wandelafstand van supermarkten, winkels, restaurants,… Vlotte verbindingsmogelijkheden naar het researchpark van Haasrode en vlot bereikbaar via de Meerdaalboslaan, Tiensesteenweg en de E40. Het gaat om twee naast elkaar gelegen percelen. Het ene perceel heeft een oppervlakte van 6 a 50 ca, het andere is ongeveer 6 are. Op basis van het reeds uitgetekend plan werd de bouwvergunning voor een halfopen bebouwing afgeleverd. Uiteraard is er geen verplichting om dit plan te volgen. Volgens huidig plan bedraagt de totale bewoonbare oppervlakte 188m2 . De woning heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Gevelbreedte 5,70 m en diepte 20m.

Mogelijkheid om het naastliggende perceel ook aan te kopen, zo kan een open bebouwing gerealiseerd worden. Indien u graag meer informatie wenst aarzel niet contact op te nemen

Financiële details

Prijs
€ 130.000

Diensten

Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 28/04/2020 06:52
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Leuven?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!